جشنواره پژوهش با هدف دانش بنیان کردن شهرها و با مشارکت دستگاه‌های پژوهشی در هفته پژوهش برگزار می‌شود
16 آذر 1400
جشنواره پژوهش با هدف دانش بنیان کردن شهرها و با مشارکت دستگاه‌های پژوهشی در هفته پژوهش برگزار می‌شود

در نشست خبری سیزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (مجمع شهری تهران) و هشتمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی مطرح شد:

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، محمد حسین بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در نشست خبری که با حضور اسمعیل زیارتی نصرآبادی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، سمیه عالمی پسند، سرپرست معاونت روابط عمومی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، فرهاد محبتی، مدیر همکاری های علمی و بین المللی، یونس کاویانی، مدیر حوزه ریاست و میلاد اعتمادی فر، مدیر روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و خبرنگاران حوزه مدیریت شهری برگزار شد، بیان کرد: جشنواره به صورت مشترک با مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری مشترک جشنواره، نگاه یکپارچه به مسایل شهری و روستایی و ارتباط میان حوزه‌های مدیریتی و پژوهشی است.

بوچانی در ادامه تاکید کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب به دو مقوله توسعه دانش و پژوهش توصیه شده است که این امر دستاوردهای نوآورانه و خلاقانه را از کجروی‌های مدیریت شهری به سلامتی عبور می‌دهد.

وی به ارتباط با نخبگان محلی و مناطق تهران نیز اشاره کرد که در اولویت این جشنواره قرار دارد و افزود: این جشنواره تلاش می‌کند گام موثری در ارتباط با مراکز علمی پژوهشی ایجاد نماید.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: جشنواره در 16 محور و 5 قالب کتاب، مقاله، پایان‌نامه، طرح پژوهشی و طرح‌های نوآورانه پذیرش آثار داشته است. این جشنواره و مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران به شرایط حال و آینده پایتخت می‌اندیشد و تلاش می‌کند که دانش مراکز دانشگاهی را در اختیار مدیریت شهری قرار دهد.

بوچانی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها دستگاه‌های اجرایی هستند و به‌کار بردن نتایج پژوهش ها توسط آنها نواقص را می کاهد، گفت: در حوزه حمل و نقل، ساخت و ساز و پسماند با اتکا و الزام به پژوهش می‌توانند این مشکلات را کاهش داد.

اسمعیل زیارتی نصرآبادی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه گفت: فرایندها از حالت سنتی خارج شده است و رویدادها با ظرفیت های دنیای امروز برگزار می شود و به سوی هوشمند سازی پیش می رود.

وی با اشاره به نقش مهم رویدادهای اینچنینی در به اشتراک گذاشتن دانش گفت: شهرها متناسب با جمعیت و نیازمندی­هایشان تغییر می­کنند. شهرهای بزرگتر دانش خود را با شهرهای کوچک تر به اشتراک می‌گذارند تا موفقیت های مشترکی به دست بیاورند.